Wednesday, September 28, 2011

Love your look Lainahöyhenissä Piret

Voin innoissaan esitellä teille uusimman Love your look- postauksen aiheen, nimittäin Lainahöyhenissä blogia pitävä upea Piret! Otin häneen itse yhteyttä kun olen ihan myyty hänen kansainväliseen ja trendikkääseen tyyliin ja blogiin, ja kaikkien meidän iloksi hän kiinnostui ideasta!

Eli tässä teille mukava lukuhetki kun Piret kertoo omasta tyylistään...
Onko olemassa joku erityinen paikka tai ihminen joka on inspiroinut tyyliäsi?

Inspiroidun ulkomaisista vintage- putiikeista, Ebayn 2ndhand kaupoista, kirppareista, blogeista sekä ystävistäni. Ruotsalaiset tyylitaiturit, kuten Elin Kling ja Emma Elwin viehättävät virheettömällä tyylitajullaan, ja Olsenin kaksoset taas kallista ja vanhaa yhdistelevillä tyyleillään. Viehätyn suuresti yksinkertaisuudesta, selkeistä linjoista sekä klassisuudesta, ja toisaalta taas ylitsepursuavasta rönsyilystä ja ylilyönneistä.

Miten tyylisi on kehittynyt vuosien varrella ?

Olen aina ollut kiinnostunut vaatteista ja trendeistä. Ala-asteella olin ensimmäisenä trumpettilahkeet jalassa ja näytin takuulla idiootilta - mutta olin aina jotenkin varma siitä että asuni toimii ja näyttää hyvältä myös muiden mielestä. Huvittavaa miettiä jälkeenpäin mitä katastrofeja sitä on kannettukin yllään. Nyttemmin tyylini on hillitympi - tiedän mikä näyttää hyvältä päälläni, millaisia leikkauksia minun kannattaa suosia ja mikä on ominta tyyliäni. Värimieltymyksistä suosikkini ovat tainneet silti olla kautta aikoin musta, tummansininen ja beige.

Onko jotain avain asusteita tai vaatekappaleita jotka ovat pysyneet mukanasi pidemmän ajan?

Äitiltä saatu liukuvärjätty harmaa jättisuuri villahuivi ja Mulberryn Bayswater konjakin sävyisenä ovat kuuluneet rotaatioon ja pitkään. Bayswater on kuitenkin jäänyt vähemmälle käytölle uusien hankintojen myötä, mutta kauniisti patinoitunut laukku on ensimmäinen suurempi laukkuostokseni ja siksi erityisen tärkeä. Muita suosikkeja ovat kultainen miestenkelloni sekä jo pahasti rispaantumaan päässyt Alexander Wangin Diego- laukku. Unohtamatta tietenkään hyvin istuvia kapealahkeisia farkkuja !

Missä shoppailet mieluiten ja ketkä ovat lempi suunnittelijoitasi?

Suuren osan vaatteistani ostan kirpputoreilta - Rakastan sitä intoa, minkä saan kerättyä itseeni kun löydän jotain uniikkia ja upeaa muutamalla eurolla SPR:n tai pelastuarmeijan kirpparilta. Varsinkin laadukkaita villakangastakkeja, bleisereitä ja fakkushortseiksi loistavasti muuntuvia vanhoja Leviksen 501:siä hamstraan aina kun satun löytämään. Perusvaatteita ostan toki myös ketjuliikkeistä kuten JC:stä, Zara ja h&m. Laukkujen ja kenkien suhteen olen myös ennemmin laatu- kuin merkkiuskollinen. Kuitenkin olen huomannut ihastuvani lähes poikkeuksetta Alexander Wangin laukkuihin ja MiuMiu:n kenkiin.


Mikä on sinulle tämän syys/talven tärkein trendi?

Syksyn 2011 ehdottomasti suosikkitrendit on jalokivensävyissä kirkuvat kapealinjaiset housut, suuret neuleet ja viittatakit. Haluaisin löytää mm. kirkuvansiniset housut puettavaksi mustan jakun ja hopeisten stilettokorkojen kanssa - myös jaden vihreä kiinnostaa nyt värinä ensimmäistä kertaa. Lisäksi rakastan jokaikinen syksy pukeutua jättisuureen huiviin, jota voi käyttää joko viitan omaisesti tai kiertää tuhat kertaa kaulan ympäri.

Kiitos Piret kun halusit olla mukana, blogisi ja tyylisi on suuri insiraationlähde!

all pictures credit lainahöyhenissä

2 comments:

Lau said...

Siis ei oo totta!

Tänään kun ihailin tuota jumalaista Sandraa, tuli mieleeni että pitäs vinkata että tekisit jonkun pustauksen piretistä (vaikea nimi taivuttaa)..

Ja sitten; kävin salilla, tulin kotiin.. ja tadaa, tässä se on! :D

Great minds think alike vai miten se meni (ei lasketa sitä et sä varmaan et ihan just vasta äsken saanu tätä ideaa). :D

Anna said...

Haha, oon katos tällainen ajatustenlukija ;)