Monday, February 28, 2011

Love the look Nicole Richie


aHmazing in black, love her!

credit denimblog

Love the look Oscar Special


Mila Kunis in Elie SaabCate Blanchett in Givenchy Haute Couture

Oscar gaala tänä vuonna oli yhtä tylsä ja ennakolta arvattava kuten punaisen maton puvut mutta kaksi erottui joukosta positiivisesti. Mila Kunis on kuin keiju upeassa haalean lilassa Elie Saab luomuksessa, täydellistä. Ja Cate Blanchett uskaltaa taas jotain hieman erikoisempaa tässä Givenchy Haute Couture numerossa joka sopii vaalealla näyttelijättärelle kuin unelma. Listalla olisi voinut olla mukana myös Jennifer Lawrence Calvin Kleinin punaisessa puvussa mutta omasta mielestä hänen valintansa oli liian simppeli hulppeaan gaalaan.

Oscar gaalan denna år var nästan lika tråkig som klänningarna men två utmärker sig positivt på röda mattan. Mila Kunis är som en älva i en lila Elie Saab dröm och Cate Blanchett vågar sticka ut i sin Givenchy Haute Couture. Jennifer Lawrence skulle kunna ha varit en favorit om hon hade satsat mera på accesoarer, hon var lite för simpel för en gala som denna.

The Oscars this year were a snooze just like the red carpet, with a couple of exceptions. Mila Kunis was fairy like in her purple Elie Saab and Cate Blanchett dared to stick out a little in her Givenchy Haute Couture gown. Jennifer Lawrence could have been on this list if she had gone for some heavier jewelry with her Calvin Klein dress.

credit zimbio, posh24, socialitelife


Sunday, February 27, 2011

Love the look Eva Mendes


love this spring fresh dress on Eva, the turquoise shoes are so cute...

ps: sorry 'cause I havn't been posting as frequently as usual, very busy at the moment!

credit zimbio

Love the look Nicole Richieall it takes is a little black dress and some killer heels...

credit zimbio

Friday, February 25, 2011

Love the look Rachel Bilson for Madison Magazine

simply stunning...

credit magxone

Love the look girl in leopard print hat


perfect outfit, love the hat, the pants and the shoes!

credit theyallhateus

Thursday, February 24, 2011

Love the look girl in lace


the hair & the lace & the perfection

Love the look Audrina Patridge


cute & simple, me likey, love her boots!

credit hillsfreak

Love the look Olivia Palermo


more gorgeous Olivia from LOndon fashion week, check out the shoes!!!Love!

America's Next Top Model cycle 16 favorites...

Hannah

Alexandria


Molly

these are my favorites from the new ANTM cycle, love these photos by Russell James

credit cwtv.com

Wednesday, February 23, 2011

50 most stylish new yorkers


stylecaster on valinnut 50 tyylikkäintä Nykiläistä ja niiden joukossa on oma kestosuosikki Leigh Lezark, hän on niin sen arvoinen. Leighin Chanel goth rock tyyli on ihailemisen arvoinen.

stylecaster har valt 50 stiligaste new york bor och bland dem är en av mina personliga favoriter Leigh Lezark, och hon är så värd det, hennes Chanel goes goth stil är beundrans värd!

stylecaster has chosen 50 most stylish new yorkers and among them is my personal favorite Leigh Lezark, she is so worth it, her Chanel goes goth style is admirable!

credit stylecaster.com

Love the look Amanda Seyfried for Interview


a sorta fairytale...

credit fashiongonerogue/interview magazine

Love the look Kate Bosworth

biker, biker, biker..the trend is staying hot and I love it!

credit theyallhateus

Love the look Olivia Palermo

Perfect Olivia in a perfect jacket during London Fashion Week

credit streetfsn

Tuesday, February 22, 2011

vastauksia...

Mistä paikoista löydät/etit tai selaat noita kuvia?:)

jokaisen postauksen lopussa lukee credit ja sen jälkeen sivusto mistä kuva on bongattu, selailen niitä sieltä sun täältä:)

SEMMOSTA että voisikko laittaa siihen credit-kohtaa aina linkin että mistä se kuva on?:) ku mulla ainakin on vaa se teksti ja linkistä olis paljon helpompi siirtyy siihe kuvan alkulähteille ku että kirjottais sen lähtee googlee:)

käytännössä tuo credit juttu on se käytäntö tämän tyyppisissä blogeissa, mutta voin toki linkittää useammin, eihän siinä niin kauaa mene:)

Farkut vai legginsit?:P

hmm, nyt mulla on farkkukausi menossa mutta onhan nuo legginsitkin kivat, ei pysty valitseen:)

tomboy vai tyttömäinen-look?

tämä on sellainen kausi juttu tämäkin, oma arki tyyli on ainakin enemmän tomboy mutta toki on joskus kiva olla tyttömäinenkin, varsinkin juhlavampiin tapahtumiin pukeutuessa:)

Kui vanha oot ja aioks laittaa ittestäs koskaa kuvaa tänne?

sanotaanko että lähempänä 30 kun 20;) en ole tuntenut tarvetta laittaa omaa naamaa blogiin koska se ei ole blogin idea, tämä on mulle harrastus enkä hae sen enempää huomiota blogillani, en kuitenkaan sano että en ikinä tule laittamaan omia kuvia, time will tell:)

Mikä sai sut aloittamaan blogaamisen?

tämä on mun kolmas blogi, aloitin blogin silloin joskus 2008 kun se vaan vaikutti niin hauskalta harrastukselta, sitten into lopahti, edellisen blogini aloitin koska muutin helsinkiin ja halusin jakaa ystäville kuulumisia, ja tämä on sitten uusin ja tästä olen eniten innostunut:)

kuinka kauan aiot olla nykissä ja mitä kaikkea aiot tehdä siellä?:)


itse nykissä vain 3-4 päivää, ja mitä aion tehdä? hmm, no ainakin shoppailla, käydä picnicillä central parkissa, mahdollisesti nähdä Wicked musikaalin ja tietty käydä tsekkaan dinosaurukset!:)


Mistä sait inspiraation aloittaa blogin pitämisen ja esim. tämän blogin aiheen? koska aloitit blogin pitämisen ja oliko alku haastavaa?

no jos keskityn vastaamaan tähän blogiin liittyen. inspiraation sain tälle blogille siitä että tein näitä Love the look postauksia edellisessä blogissani ja ne sai paljon hyvää palautetta, ja myös huomasin että entisessä blogissa näitä postauksia tuli tehtyä sen verta usein että ajateelin että miks ei perustaa oma blogi niille:) en sanoisi että alku oli haastaavaa kun blogi sai heti niin hyvää palautetta ja suhteellisen paljon lukioita niin inspiraatio on pysynyt yllä:)

Millanen sun oma tyyli on?:)

Varmaan joku sekoitus kaikista Love the look postauksista:D Haha, oma tyyli on ihan fiilispohjainen, esim nyt on menossa grunge kausi, eli paljon flanelipaitoja ja tennareita, sitten saattaa joku aamu olla preppy fiilis ja pukeudun vaalensiniseen paitapuseroon ja helmikorviksiin, mutta sanoisin että syvimmät jäljet omaan tyyliin on kuitenkin jättänyt 90-luvun alun grunge aalto ja rokkari tytöt:)Mikä sun äidinkieli on?

hahahhahh, sanotaan että suomen ja ruotsin sekoitus!

Mitä mieltä sä oot Martina Aitolehden "popurasta"?(muistelin että oot siitä aikaisemmin kirjotellu niin pitää kysyä!)

ahahhah, juu siis Martina on ihan loisto ilmiö ja se on musta todella viihdyttävä nainen, mutta en nyt oikein tiedä tuosta pop jutusta..harjoitus tekee mestarin;)

xoxo
Nanu

credit weheartit

Love the look Andy of Style Scrapbook


long skirt+biker jacket= perfect Andy!

credit stockholmstreetstyle

Love the look Poppy Delevigne


this is how you wear leather leggings, Poppy is the best dressed at London fashion week if you ask me..not just based on this look.

credit posh24

Love the look Whitney Porttres cool, inspiration for a cold tuesday morning...

credit hillsfreak

Monday, February 21, 2011

Love the look Kate Bosworthbeige perfection at the Burberry Prorsum show, love her!

credit zimbio

Love the look Miley Cyrus


sometimes the cowgirl looks works, I still want a pair of Minnetonkas!

credit denimblog

Sunday, February 20, 2011

I heart this

The hair you would die for?

Your dream place to live?

Clothes you would like to wear?

The way you would like to spend most of your days?
Things you would like to have?

Person you would love to look like?
ps: jos olet tehnyt haasteen linkitä mulle, näitä on niin kiva katella:)/ Om du har gjort en likadan länka till den, det e så kul att läsa dessa (läsa...se på bilder)/ if you have made this challenge link it to me, these are so much fun to look at/read!

credit weheartit.com