Wednesday, November 30, 2011

lahja vinkki...

Ihastuin näihin koruihin kun selailin Asoksen sivuja tässä, nämä ovat täydellinen joululahja vaikka ystävälle. Hintakaan ei päätä huimaa, kaikki alle 11e/kpl, ja todella omaperäisiä ja sopivia tällä hetkellä pauhavaalle eetniselle-trendille.

Some jewellery from asos, great idea for a christmas gift.

credit asos

Gwyneth x five


Yksi viileimpien tyylien omaava yksilö, Gwyneth Paltrow. Hän on saanut ihan liian vähän credittiä tässä blogissa joten tässä teille Gwyneth kertaa viisi.

One cool lady.

credit weheartit

everyone needs good neighbours...


Pakko vähän avautua, mulla nimittäin menee järki minun naapurin kanssa. Olen tähän menessä ollut onnekas ja minulla on ollut vain kivoja naapureita. Kukaan ei ole valittanut, illanistujaisia on saanut pitää ilman että on pitänyt pelätä ja saman olen myös suonut naapureilleni. Tähän on kuitenkin tullut stoppi kun uusi naapuri muutti seinän taakse.

Kaikki alkoi yks aamu kun hän hyökkäsi rappukäytävään ja alkoi melkein huutamaan minulle siitä että olen niin epäkohtelias kun aamuisin niin kovalla voimalla paukuttelen oveani, olin ihan että ok, maybe, ja aloin olemaan huolellisempi tuon oven kanssa. Sitten yksi ilta (around 19) hakkasimme lihoja ennen paistamista ja aina kun liha sai lyönnin niin sai myös minun seinäni, naapuria ilmeisesti häiritsi tämä meidän ruuanlaitto. Toinen juttu oli kun kerran yöllä tulimme juhlimasta ja ennenku oltiin edes ehditty ottaa takkeja pois tuli järjestys-säännöt postiluukusta ja niistä oli alleviivattu kaikki ne mitä olimme näiden minuuttejen aikana ehtineet rikkoa. Elikkä vedän tästä johtopäätöksen, tyyppi on istunut yöllä ja odottanut meitä järjestyssäännöt kourassa, scary.

Muutenkin tämä tyyppi harrastaa esim päänsä ovestansa ulos tukkimista jos rappukäytävästä kuulu hieman puhetta tai naurua etc. Hän myös muistuttaa hiljaisuudesta ajoissa (kello 17) perjantaina ettemme vain "möykkää" kello 22 jälkeen. Ja kun ystävälläni kerran unohtui hissinovi auki niin oli hän kärppänä oven takana ilmoittamassa että ovi kuulu sulkea, DUH!

Huh, no nyt tälle holhoilulle on saatava loppu. Missä on oikeus, missä on kohtuus?

Oletteko te ikinä joutuneet rasittavan naapurin "kynsiin", ja mite pääsitte tilanteesta, vai elättekö siinä vieläkin?

Tuesday, November 29, 2011

900th
Tänään kun kävelin tuolla pimeässä +6 sateisessa Helsingissä aloin todella kaipaamaan jo sitä kunnon talvea ja lunta. Ideaali sää talvella on se aurinkoinen -10 pakkaspäivä, ja ne kauniit hiljaiset talviyöt. Onneksi pääsen jouluksi Ylläkselle luonnon helmaan, meinaan nauttia täysin rinnoin.

I miss winter.

credit weheartit

Legends


Eva Herzigova


Cindy Crawford


Yasmin Le Bon


Naomi Campbell
and my favorite Helena Christensen

Nämä kuvat 90-luvun huippumalleista joulukuun britti Harper's Bazaarista ovat legendaarisia. Joukkoon olisi tietty voinut lisätä Christy Turlingtonin, Carla Brunin, Karen Mulderin, Linda Evangelistan etc.

Kuka on sinun lemppari legendojen joukosta?

Who's your favorite supermodel?

Rachel Z


Aluksi suorastaan vihastin tätä ylipitkää farkkutrendiä mutta olen pikkuhiljaa lämmennyt sille. Esim tällaiset outfit kuvat Rachel Zoesta ovat auttaneet asiaa. Ihanan rento look jonka voisin samantien ottaa omaksi. Varsinkin tuo tunika on ihanan löysän ja mukavan oloinen.
Tietääkö kukaan mistä moisen voisi löytää?

At first I had a problem with this jeans-trend but I'm starting to love it...

credit posh24

Monday, November 28, 2011

Free People
Bongasin Free People nettikaupan ihan vahingossa, ja olen niin onnellinen että näin kävi. Upeita vaatteita, makeita koruja ja kuvien tytöt on niin täydellisesti stailattu että parempaa saa hakea. Saitti ja vaatteet, vaikka useasti vintagea, ovat ajanhermolla ja ihan parasta insiraatiota tällä hetkellä. TYKKÄÄN!

I found the free people site to be truly insprational, hope you do too!

credit freepeople

Huippis finaali

Helen

Anna-Sofia

Suomen Huippumalli Haussa, ja kaikki muutkin huippis-sarjat ovat ihan parasta viihdettä. Olen nähnyt jenkki-huippiksista kaikki 17 kautta (tai 17 on juuri menossa) ja osan brittejen, kanadan ja aussejen huippiksista. Tänään onkin sitten suomen huippiksen finaalijakson aika ja finaalikaksikko on ei niin ylättäen Helen Preis ja Anna-Sofia Ali-Sisto. Keskustelupalstojen mukaan tuntuu siltä että Anna-Sofia on varma voittaja.

Itse kyllä kuitenkin kallistun Helenin puolelle. Jos vain näkisin tytöt niin Anna-Sofia ois helposti ykkösvalinta, mutta sen jälkeen kun olen katsonut sarjaa ja nähnyt kuvauksien tulokset olen sitä mieltä että Helenissä on enemmän ainesta. Hän on itsevarma ja muuntautumiskyseinen, ja en ikävä kyllä voi sanoa samaa Anna-Sofiasta.

Kumpi on sinun lemppari, Helen vai Anna-Sofia?

Sunday, November 27, 2011

I could really use a wish right now


Näin joulun alla on kiva täyttää toivomuksia. Siksi kysynkin onko teillä mitään toivepostauksia joita haluaisitte nähdä blogissa? Lupaan alkaa täyttämisen heti vaikka huomenna!

Make a wish!

credit weheartit

Chloe MoretzChloe Asos Magazinen kuvissa, too cute. Ihanat raidat hiuksissa, ja ihana tunnelma ja stailaus. Haluun huvipuistoon!

Chloe Moretz looking cute for ASOS magazine.

Isabel Lucas


Omalla kohdalla pikkujoulut on jo juhlittu..huh, mutta teille joilla ne ovat ehkä vielä edessä niin tässä pari inspis-kuvaa Isabel Lucas Britti Glamourissa, joka on muuten yks minun lemppari lehtiä, siinä on hyvät jutut ja muotia, kaks kärpästä yhdellä iskulla.

Some delicious party outfits on Isabel Lucas.

Saturday, November 26, 2011

Snow Queen


Malli Aline Weber Harper's Bazaar Spain joulukuun numerossa. Jos Helsingin luonto olis edes murto-osan niin valkoinen kun nämä kuvat olisin tyytyväinen.

Aline Weber as a snow queen in Harper's Bazaar Spain.

credit magxone

Friday, November 25, 2011

friday I'm in love