Monday, February 27, 2012

Best Dressed Oscars 2012

Tämä lista oli aika helppo tehdä tänä vuonna sillä nämä kolme pompsahti muiden joukosta aika selvästi. Tykkäsin myös Gwyneth Paltrown valinnasta mutta en oikein fiilistellyt sitä viitta systeemiä. Tässä siis oma top kolmonen.


Emma Stone. Emmasta on kehittynyt todellinen suosikki punaisella matolla, valkkasin hänet myös parhaaksi pukeutujaksi vuoden Golden Globes- gaalassa. Hän oli todella henkeäsalpaava tässä Giambattista Valli luomuksessa.


Angelina Jolie. Angelina todellakin on punaisien mattojen kuningatar. Hän on suorastaan tyrmäävä tässä paljastavassa Atelier Versace numerossa, josta tunnutaan puhuttavan enemmän kuin tämän vuoden Oscar voittajista. Angelina oli upea myös SAG-awardseissa mutta näyttää nyt olevan terveellisemmässä kunnossa.


Milla Jovovich. Milla on aina upea. Tässä Elie Saab luomuksessa hän hehkuu vanhaa Hollywood glamouria. Punaiset huulet ovat piste i:n päälle. Laahukset tuntuivat muuten olevan tämän vuoden juttu (Rooney Mara, Sarah Hyland, Jennifer Lopez, Cameron Diaz etc.)

Itse en jaksanut valvoa ja katsoa gaalaa, enkä oikein mitään missannutkaan. Tylsät voittajat jos minulta kysytään. Aion silti tsekata gaalan illalla netistä ihan vain upeiden iltapukujen vuoksi. Löytyikö muuten näistä omaa suosikkia vai oliko se joku muu?

credit google

3 comments:

reetta said...

Omat suosikit olivat Rooney Mara ja Jessica Chastain! Jessican päällä ollut Alexander McQueenin mekko oli ihan mieletön.

Anna said...

Rooney oli kaunis, kuin myös Jessican puku, mutta itse Jessica oli omasta mielestä hieman liian pliisun näköinen niin dramaattiselle puvulle.

Traileririnki said...

Traileriringin tiimin mielestä Angelinan poseerauksesta tehtiin itse Gaalassa aika rumaa pilkkaa - pistittekö merkille??