Wednesday, February 22, 2012

People I Admire...

Multa on useammin kuin kerran kysytty tässä blogissa että ketä ihmisiä ihailen, ja olenkin paljon miettinyt tätä. Loppujen lopuksi näitä ihmisiä ei ollutkaan niin vaikea listata kuin kuvittelin, elikkä tässä he ovat.

Carolina Gynning. Tämä nainen on uskomaton. Muistan kun hän pyrähti julkisuuten ruotsalaisessa Big Brotherissa 2004, jonka hän voitti. Talossa hän oli aito, jota ei ehkä alussa uskonut, sillä nainen oli jo ennen ohjelmaa ehtinyt elää aika värikästä elämää ja kaikki hänen hullut jutut olivat totta. Ohjelman jälkeen olisi voinut mennä hyvinkin huonosti mutta ei. Carolina on nykyään kirjailija, blogaaja, taitelija, juontaja etc. Ja kohta hän on myös äiti. Luettuani Carolinan elämänkerrat Ego Girlin ja Ego Womanin en voi muuta kuin ihailla häntä. Hurja on elämä ollut mutta still on top! Carolinan blogiin pääsette tästä!

Zlatan Ibrahimovic. Voi Zlatan, he's got balls! Jos on seurannut tämän miehen uraa Malmöstä maailmalle niin eihän häntä voi muuta kuin ihailla. Hän ei ole koskaan ollut vaatimaton tai tinkinyt mistään vaan lyönyt läpi olemalla juuri Zlatan. Tie köyhästä maahanmuuttajasta jalkapallon supertähdeksi on ollut kaikkea muuta kuin tylsä ja harmaa, tämä tähti on tullut jäädäkseen ja on potkinut tiensä ainakin minun sydämeen.

Pekka Haavisto. Siis wau Pekka minkä teit! Pekka sai suomen nuorison innostumaan politiikasta ja se jos jokin on saavutus. Hän sai myös minut uskomaan parempaan ja suvaitsevampaan suomeen. Pekan ansiosta olen oikeasti hieman parempi ihminen, ja uskon myöt että tämä pätee moneen muuhunkin. Tiedän että Pekka tulee saamaan aikaan, ja onkin tietty jo saanutkin, muutoksen tässä kansassa ja tekemään tästä maasta paremman paikan asua.

Leonardo DiCaprio. Olen ihallut Leoa näyttelijänä Gilpert Grapesta lähtien ja minusta on hienoa että hän valitsee roolinsa niin tarkasti eikä tunnu tekevän työtänsä rahan takia. Leo on tehnyt niin monta upeaa rooisuoritusta; Aviator, The Basketball Diaries ja The Departed mainittaakseni muutaman. Näytteleminen ei ole ainoa asia jolla Leo vaikuttaa, hän myös taistelee tämän planeetan hyvinvoinnista vakuuttavalla tavalla. Suosittelen että kaikki katsotte elokuvun The 11th Hour, teki ainakin minuun suuren vaikutuksen.


Drew Barrymore. No tämänhän te jo tiesitte. Drew on vaan niin ihana. Lapsitähdestä yhdeksi Hollywoodin suurimmista, ei vain näyttelijänä vaan myös tuottajana. Minun on pakko tavata hänet joskus. Olen ollut Drew fani noin 12-vuotiaasta asti ja olen yhä. Love her!

credit google

2 comments:

Anonymous said...

Olipa kiva postaus! Lisää tällaisia, pintaa syvemmältä-riipaisuja! :)

Anna said...

Kiva kun tykkäsit, on kiva joskus panostaa vähän enemmän postaukseen niin kiva jos joku sitä arvostaa:)