Thursday, March 1, 2012

Linkitä Blogisi Favorites!

Ensinnäkin kiitos kaikille jotka linkititte, monta todella kivaa blogia osui kohdalle. Päätin tehdä postauksen viidestä jotka jäi eniten mieleen tai "hetkautti". Enjoy!


Paula Ilona Viktorian tyyli on aika mieletön jos multa kysytään. Tästä blogista todellakin saa inspiraatiota, tyyli on niin WOW! Paula Ilona on omasta mielestä tyylillään yksi omaperäisimmistä ja inspiroivimmista koko Suomessa, love it! Blogiin pääsette tästä!Moment Précis blogia ylläpitävät ihanaiset Annu ja Hedya. Tämä blogi on jo ehtinyt inspiroimaan minua ihan hulena, sekä tyylissä että sisustuksessa. Tämä on niin ihana blogi ja nuo tytöt on niin söpöjä ja herttaisen oloisia. Menee ehdottomasti omalle stalkkaus listalle, tsekkaa sinäkin tämä ihanuus tästä!

Emman Frame Collections on uusi blogi mutta silti aivan fantastic! Just mitä blogilta haluan, tyylikäs layout, laadukkaat kuvat, tyylikäs ja sympaattisen oloinen blogaaja etc. Voi kertoa että tästä blogista vielä kuullaan, ja meni suoraan omiin suosikkeihin! Blogiin pääset tästä!

Okei Maria, sun vaatekaapin sisältö on BANANAS! Tällä naisella on niin mielettömän upea ja eksklusiivinen tyyli että väkisinkin kateus iskee. Kaikkea ihanaa mitä voi haluta! Asukuvien lisäksi löytyy postauksia Marian perheestä ja arjesta Lontoossa, ja kaikkea muuta kivaa:) Blogiin pääsee tästä!

PS: Pyh mikään mummeli, ollaan kohta samalla vuosikymmenellä ;)


Täydellinen inspis tumblr, tykkään paljon kun tämä on niin clean cut ja tuntuu että jopa kuvien värimaailma on ryhmitetty, a job well done! Tähän inspis-pläjäykseen pääset tästä!

Mitäs tykkäsitte blogeista, löytyikö mitään uutta luettavaa? Minä ainakin löysin, ihania blogeja tyttöset ♥

10 comments:

Paula said...

oi hurjasti kiitoksia <3 oon imarreltu :--)

Maria said...

Siis olipa tämä täysi yllätys, todella positiivinen sellanen! Kiitos paljon Anna!

Anonymous said...

Kiinnostavia blogeja kaikki, mut omaan makuun yksi oli ylitse muiden, ja se oli Just Scroll Down and Relax - kerättynä uskomattoman kauniita kuvia, jotka muodostaa hienon kokonaisuuden ja huh, mikä inspiraatiopläjäys tosiaan!

Anna said...

Paula & Maria: Olkaapa hyvä leidit:)

Anonymous: Kiva kun tykkäsit:)

Emma said...

Kiitos hurjasti Anna palautteesta ja kehuista :)) koitetaan pitää taso korkeella.. :)

Anna said...

Emma:Oleppa hyvä:)

Hedya said...

Oi, kiitos ! Kiva kuulla että meidän blogi on inspiroinut jotain :)

Anna said...

Hedya::))

Evea said...

Kiitos!!!!! En voi uskoa että mun blogi löytyi sun suosikeista!! Kiitos!!! <3

Anna said...

Evea: You're welcome!:)